Selecteer een pagina

Work Package Services

The Printing Solution For Turn Arounds

Work Package Services

Over ons

Uw printoplossing voor projecten en turnarounds

Wij zijn een team dat uit de wereld van de projecten en turnarounds in de (petro-)chemische industrie komt. Er komt veel voorbereiding en kennis bij kijken om de werkpakketen van een project of turnaround voor te bereiden.

Wij zien dat klanten veel te veel betalen voor werkpakketten en dat deze vaak niet voorbereid zijn met de nodige zorg en aandacht. Soms worden de werkmappen door eigen werkvoorbereiders gemaakt of ze worden aan een aannemer of drukkerij uitbesteedt. Los van de onervarenheid brengen deze oplossingen hoge kosten met zich mee die naar ons idee niet nodig zijn.

h

Snelhechters

n

Hangmappen

Mastermappen

Hangmap karren

d

Bouwtekeningen

h

Snelhechters

n

Hangmappen

Mastermappen

Hangmap karren

d

Bouwtekeningen

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Bakken koffie

Vertrouwen

Waarom kiest u voor ons

U kiest voor ons wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw projecten en turnarounds goed verlopen. Wij hebben jaren lang in de petrochemie gewerkt en dagelijks te maken gehad met het voorbereiden van projecten en turnarounds. Door te weten hoe het niet moet, bieden wij u een oplossing die werkt.

Drukkerijen hebben meestal niet de ervaring van de specifieke documentatie die de mannen buiten nodig hebben om hun werk goed uit te voeren. Denk bijv. aan P&ID / PEFS die op A3 beter tot zijn recht komen.

Voor al uw vragen zijn wij 24/7 – 365 dagen per jaar beschikbaar!

20 jaar ervaring

Meedenkend en flexibel

Snelle levering

Neem contact op

Christiaan Huygensweg 19A
3225 LD Hellevoetsluis

Ma t/m Vr: 8:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

×